ŞANLIURFA / HALİLİYE - Orhangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Gelecek Farkındalığı Psikoeğitim Programımızı tamamladık.

Nis

Ramazan Ayı boyunca okulumuz mescidinde öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan mukabelemiz bu gün sona erdi.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Sınav Kaygısı" adlı seminer programı düzenlendi.

Nis

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "İftarını Gazze İle Paylaş" sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına tüm okul olarak katıldık.

Mrt

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum"(ÇEDES) Projesi kapsamında uygulanan Mart ayı etkinliklerimizi tamamladık.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Gelecek Farkındalığı Psikoeğitim Programımızda ikinci hafta etkinliklerimiz devam ediyor.

Mrt

Dünya tarihini değiştiren, Kurtuluş Savaşı´na damgasını vuran ve tarihin en önemli savaşlarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı hava durumu sebebi ile 19 Mart’ta yapıldı.

Mrt

Mart ayı temamız olan “Kutadgu Bilig Okumaları” okul içi etkinliklerimiz tamamlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı okulumuzda etkinliklerle kutlanarak, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY anıldı.

Mrt

Hedef YKS ile BİGEP Projesi kapsamında okulumuzda yapılan Mesleki Kariyer Günlerinin Mart ayı konuğu yazar Arif TOPRAK idi.

Mrt

Tüm kademelerin sınıf öğretmenleri tarafından veli ziyaretlerine devam ediliyor.

Şbt

Şubat ayı temamız “ Deyimler ve Atasözleri Okumaları” okul içi etkinliklerimiz tamamlandı.