ŞANLIURFA / HALİLİYE - Orhangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerinin özellikle 1. dönem yazılı ve uygulama sınavlarının ardından, okulumuza devam eden öğrencilerimizin uyum sorununu çözmek adına, akran eğitimini içeren "Yerinde Olsaydım..." etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Hedef YKS Projesi kapsamında mezun öğrencilerimiz ile halen eğitimine okulumuzda devam eden öğrencilerimizi bir araya getirdik.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde; öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeye yönelik beslenme alışkanlığı, gıda güvenliği, gıda güvencesi ve sunulan gıdanın kalitesi konularında farkındalığı artırmak, uluslararası standart ve şartlara uygunluğu sağlamak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amacıyla yürütülmeye başlanan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlik düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak sürdürülen “Kitap Cümleleri” Projemiz bu yıl da hız kesmeden devam ediyor.

Ara

Rehberlik servisimiz tarafından Aralık ayında okulumuz öğretmenlerine yönelik üç eğitim gerçekleştirilmiştir.

Ara

Arapça dersi dil öğrenim etkinlikleri farklı uygulamalarla öğrencilere sunulmaya devam ediliyor.

Ara

Rehberlik servisimiz tarafından Aralık ayında bir takım etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzda her yıl düzenlenen "Temiz Sınıf, Temiz Okul" projemiz 25 Aralık 2023 itibari ile Sağlık ve Spor Kulübü koordinesinde başlatılmıştır.

Ara

Valiliğimiz himayelerinde yürütülen BİGEP ve METİP çalışmaları kapsamında ailesi mevsimlik işçi olarak çalışan öğrencilerimizle sorun tespit ve motivasyon etkinliklerimizi tamamladık.

Ara

Okulumuz koridorlarında öğrencilerimizin soru çözüm ve çalışma alanı olarak kullandıkları masalarımızı soru çözüm saatleri ile daha da aktifleştiriyoruz.

Ara

"Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi" (BİGEP) Tarama ve TYT Deneme Sınavları kademe birincileri okulumuz tarafından ödüllendirildi.

Ara

Artı Tercih tarafından ilimizde gerçekleştirilen üniversite bölüm tanıtım ve kariyer fuarına katıldık.

Ara

Aralık ayı temamız “ Safahat Okumaları” okul içi etkinliklerimiz tamamlandı.

Ara

Hedef YKS ile BİGEP Projesi kapsamında okulumuzda yapılan Mesleki Kariyer Günlerinin üçüncü konuğu Mikrobiyoloji Uzmanı Sayın Fatma HAKİM idi.

Ara

Hedef YKS ile BİGEP Projesi kapsamında okulumuzda yapılan Mesleki Kariyer Günlerinin  ikinci konuğu Polis Memuru Fatma ÇOBAN idi.