ŞANLIURFA / HALİLİYE - Orhangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Hedef YKS ile BİGEP Projesi kapsamında okulumuzda yapılan Mesleki Kariyer Günlerinin bu ayki konuğu hemşire Hatice UÇAR oldu.

Nis

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum"(ÇEDES) Projesi kapsamında uygulanan Nisan ayı etkinliklerimizi tamamladık.

Nis

Nisan ayı temamız olan “Beyit Ezberleme” okul içi etkinliklerimiz tamamlandı.

Nis

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Voleybol Turnuvamız başladı.

Nis

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 19 Nisan Cuma Günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda uygulanan Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında “Sağlıklı Beslenme” konulu seminer düzenlendi.

Nis

Şanlıurfa'nın 104. Kurtuluş Yıldönümü töreni Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebi ile bu gün okulumuzda gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Gelecek Farkındalığı Psikoeğitim Programımızı tamamladık.

Nis

Ramazan Ayı boyunca okulumuz mescidinde öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan mukabelemiz bu gün sona erdi.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Sınav Kaygısı" adlı seminer programı düzenlendi.

Nis

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "İftarını Gazze İle Paylaş" sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına tüm okul olarak katıldık.

Mrt

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum"(ÇEDES) Projesi kapsamında uygulanan Mart ayı etkinliklerimizi tamamladık.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Gelecek Farkındalığı Psikoeğitim Programımızda ikinci hafta etkinliklerimiz devam ediyor.